Aanmelden voor BètaPlus? Dat kan!

Estelle HendriksAlgemeen

*Dit is een herhaalde oproep voor deelname aan de BètaPlus-klas*

Heb jij wel eens het idee dat je wat extra uitdaging zou willen op school? Vind je het leuk om je vast te bijten in een niet-alledaags probleem? Wil je wel eens wat meer weten over waar moderne wetenschap zich mee bezighoudt? Heb je naast je reguliere vakken nog ruimte om er iets bij te doen? Heb je biologie en natuurkunde in je pakket?

Dan is de BètaPlus-klas iets voor jou!

Op dinsdag 12 oktober starten we in 5 vwo met een nieuwe BètaPlus-klas onder begeleiding van Dhr. van der Hoeven (HOE) en Mw. van den Braak (BRA). Het betreft een blokuur tijdens de EMC-uren op dinsdag. Als je meedoet aan de BètaPlus-klas voldoe je automatisch aan de verplichting van vier EMC-uren (2 BètaPlus-uren + 2 uur aan je PWS werken).

Tijdens deze uren krijg je lessen over moderne natuurkunde (o.a. deeltjesfysica) en hedendaagse biologie. Ook krijg je de gelegenheid om al in 5V je profielwerkstuk over een natuurkunde- of biologie onderwerp af te ronden.

Ben je enthousiast geworden en denk je ‘dit is echt iets voor mij’? Lees dan in je Magister-mail hoe de aanmelding in zijn werk gaat.

Voor verdere vragen kun je ook altijd mailen met BRA@emmauscollege.nl en HOE@emmauscollege.nl.

De deadline voor aanmelding is 20 september 2021. 

Wie weet zien we elkaar dan binnenkort in de BètaPlus-klas!