Actieweek 2 voor KWF een groot succes!

                                           

De filmmarathon en de sponsorloop hebben ervoor gezorgd dat actieweek 2 een groot succes is geworden. Er is in totaal 7300 euro opgehaald voor het goede doel, KWF kankerbestrijding.


Filmmarathon
De actieweek begon goed, met een hoge opkomst en enthousiaste leerlingen tijdens de filmmarathon. Meer dan 100 leerlingen keken 12 uur lang films. Aan het einde van de nacht werd het een echte marathon, en bleek films kijken toch best zwaar. Maar, opgeven is geen optie, dus heeft iedereen de 12 uur volgemaakt!
De films werden gesponsord door videotheek Hollywood Factory. De versnaperingen tijdens de nacht werden verzorgd door C1000 en de Albert Heijn. Het ontbijt werd mede mogelijk gemaakt door de Spartabakker. Door de giften van deze sponsoren is iedere euro rechtstreeks naar het goede doel gegaan, en dat is natuurlijk prachtig! Dank hiervoor!

Sponsorloop
Het tweede grote evenement in de actieweek was de sponsorloop voor de brugklas. Het enthousiasme en doorzettingsvermogen van de leerlingen zorgde voor een prachtige dag. De snijdende oostenwind werd getrotseerd, en iedereen deed zijn best om zoveel mogelijk rondjes te lopen. Onder het motto: “iedereen rent voor 50 cent”, leverde ieder rondje 50 cent op voor het goede doel. Uiteindelijk is die dag meer dan 5200 euro door alle brugklassers opgehaald, een fantastisch resultaat!

Bekijk hier alle foto’s: https://picasaweb.google.com/105756606750115209099/Sponsorloop?authuser=0&feat=directlink

Opbrengst voor het Glazen Huis

Gisteravond heeft het Emmauscollege een bezoek gebracht aan Het Glazen Huis in Breda. In de afgelopen weken hebben alle klassen actie gevoerd voor Serious Request. 22 leerlingen uit de klassen die voor de hoogste opbrengst hebben gezorgd, mochten de cheque van maar liefst 10.749,87 euro overhandigen. 
Lees meer →

Klas 4HB duikt het water in voor Serious Request!

Klas 4HB duikt op maandag 19 december het water in voor het goede doel! De leerlingen vertrekken om 14.30 uur naar Nesselande en springen om 15.15 uur het water in bij de boulevard. Met de opbrengst van deze actie steunen zij via Serious Request het Rode Kruis.  Lees meer →

Klassenacties Glazen Huis

Dit jaar staat het Glazen Huis van 18 t/m 24 december in Breda. Alle klassen komen in actie om geld in te zamelen voor Serious Request – het Rode Kruis. Elke klas zet zich in voor dit goede doel. We hopen ook op uw steun.  Lees meer →