Actieweek 2 voor KWF een groot succes!

Het SchoolvoorbeeldAlgemeen

                                           

De filmmarathon en de sponsorloop hebben ervoor gezorgd dat actieweek 2 een groot succes is geworden. Er is in totaal 7300 euro opgehaald voor het goede doel, KWF kankerbestrijding.


Filmmarathon
De actieweek begon goed, met een hoge opkomst en enthousiaste leerlingen tijdens de filmmarathon. Meer dan 100 leerlingen keken 12 uur lang films. Aan het einde van de nacht werd het een echte marathon, en bleek films kijken toch best zwaar. Maar, opgeven is geen optie, dus heeft iedereen de 12 uur volgemaakt!
De films werden gesponsord door videotheek Hollywood Factory. De versnaperingen tijdens de nacht werden verzorgd door C1000 en de Albert Heijn. Het ontbijt werd mede mogelijk gemaakt door de Spartabakker. Door de giften van deze sponsoren is iedere euro rechtstreeks naar het goede doel gegaan, en dat is natuurlijk prachtig! Dank hiervoor!

Sponsorloop
Het tweede grote evenement in de actieweek was de sponsorloop voor de brugklas. Het enthousiasme en doorzettingsvermogen van de leerlingen zorgde voor een prachtige dag. De snijdende oostenwind werd getrotseerd, en iedereen deed zijn best om zoveel mogelijk rondjes te lopen. Onder het motto: “iedereen rent voor 50 cent”, leverde ieder rondje 50 cent op voor het goede doel. Uiteindelijk is die dag meer dan 5200 euro door alle brugklassers opgehaald, een fantastisch resultaat!

Bekijk hier alle foto’s: https://picasaweb.google.com/105756606750115209099/Sponsorloop?authuser=0&feat=directlink