‘Be an engineer’ voor 5 en 6 vwo

Het SchoolvoorbeeldExcellentie

Op woensdag 27 november 2013 organiseert de faculteit EWI (Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica) van de TU Delft voor de derde keer het evenement ‘Be an Engineer’. Het evenement is bedoeld voor leerlingen uit 5 en 6 vwo. 

Je gaat in groepsverband aan de slag met een case en lost een uitdagend vraagstuk op. Tijdens het evenement word je begeleid door studenten en docenten van de opleiding Electrical Engineering en Technische Informatica. Tijdens het middagprogramma breng je een bezoek aan de D: Dreamhall; in deze hal presenteren studententeams hun projecten, zoals de elektrische auto van DUT Racing en de Nuna, de auto die op zonne-energie rijdt. Hier kan je vragen stellen aan de studenten en de projecten van dichtbij bekijken. 

Meld je hier [http://www.ewi.tudelft.nl/studeren/bacheloropleidingen/kom-eens-langs/workshops/be-an-engineer/aanmelden-voor-be-an-engineer/] meteen aan of kijk op de site [http://www.ewi.tudelft.nl/studeren/bacheloropleidingen/kom-eens-langs/workshops/be-an-engineer/] voor meer informatie.