De Digitale Scholenmarkt: bonus editie

Eliz ErsoyAlgemeen

Hoe kies je nou de middelbare school uit die het beste aansluit bij jouw wensen en talenten? Waar ontwikkel jij je als beste en heb je het meeste plezier?

We hopen dat jij hier morgen een goed beeld van krijgt, bij de digitale scholenmarkt | BONUS EDITIE. Hier kun je live (vanuit de klas/thuis) tussen 13.00-15.00 uur en 16.00-21.00 uur stands bezoeken van verschillende middelbare scholen. Natuurlijk zijn wij er morgen ook bij!

Zo doe je mee! 

De digitale scholenmarkt lijkt op een avonturenspel, waarin je je eigen avatar aanstuurt. Je avatar maak je aan wanneer je voor het eerst inlogt en een keuze maakt uit schoolniveau en regio. Ouders/verzorgers kunnen ook een avatar aanmaken. Zo kun je samen rondlopen door de scholenmarkt. Bij de stands kun je leuke foto’s en filmpjes bekijken van een groot aantal middelbare scholen. Je kunt ook typen (chatten) of een ‘echt’ gesprek starten met docenten, ouders en leerlingen. We spreken je graag morgen bij onze stand en wensen je alvast succes bij het maken van jouw keuze!

Klik hier voor meer informatie over de digitale scholenmarkt.