Tijdens de Open Dag en Introductiemiddagen in januari ben je van harte welkom op het Emmauscollege. Kan je niet zo lang wachten? Loop dan een virtueel rondje door onze school!

“Het Emmauscollege leek me een school met veel uitdaging! En het leek me een school die je heel goed kan ondersteunen en motiveren. Ik had er veel goede dingen over gehoord.”

Marie-Lise (brugklasleerling) over haar keuze voor het Emmauscollege

Hoi toekomstige brugklasleerling!

Wat leuk dat je een kijkje op onze website neemt! Op deze pagina laten we je graag zien het is om een Emmausleerling te zijn. Zo weet je goed wat je bij ons op school kunt verwachten. Dat is natuurlijk heel belangrijk als je gaat kiezen voor een middelbare school.

Ook vind je op onze website veel praktische informatie, over bijvoorbeeld het gebruik van iPads op school of het aanmelden voor de brugklas. Klik maar eens op de kopjes onder het tabblad 'GROEP 8' en zie wat je tegenkomt.

Op de Open Dag en introductiemiddagen nodigen we je uit om bij ons op school langs te komen. Kan je niet wachten en ben je benieuwd hoe het Emmauscollege eruit ziet? Kijk dan dit filmpje!

Virtuele tour

Speciaal voor jou hebben we een virtuele tour laten maken om je het gevoel te geven dat je rondloopt op het Emmauscollege.
Image
Bekijk de virtuele tour

Open avonden

We organiseren op dinsdag 19 januari om 19.00 uur en woensdag 27 januari om 18.30 uur online open avonden voor ouders én leerlingen.
Image
Open Avonden
Scholenmarkt
Op 21 en 28 januari zijn wij aanwezig bij de digitale scholenmarkt tussen 13.00-15.00 uur en 16.00-21.00 uur.
Image
Digitale Scholenmarkt

Introductieles

De introductielessen gaan online door, zodat je toch een kijkje kunt nemen op onze school!

Image
Introductielessen

Virtuele tour

Speciaal voor jou hebben we een virtuele tour laten maken om je het gevoel te geven dat je rondloopt op het Emmauscollege.
Image
Bekijk de virtuele tour

Sfeer proeven

Op zaterdag 29 januari organiseren wij een Open Dag. Op 24, 25 en 26 januari ontvangen wij groep 8'ers op onze introductiemiddagen.
Image
Langskomen

Open avond

Op woensdag 2 februari organiseren we een Open Avond voor iedereen die meer informatie wil over het Emmauscollege.
Image
Open Avond
Aanmelden
Vanaf dinsdag 1 februari kan jij je inschrijven voor de brugklas.
Image
Aanmelding

Wat vinden onze leerlingen?

Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe andere leerlingen over onze school denken. Daarom hebben wij oud-brugklasleerlingen gevraagd hun ervaringen op te schrijven. Hier kun je al hun meningen lezen.

Meer weten

Wil je meer weten over onze school? Klik dan op onderstaande linkjes voor meer info!

Image

Wij wensen jullie nog
gezellige maanden
in groep 8 toe!

Dhr. A. Mostert, afdelingsconrector BK en 2V

Mw. I. Breeman, coördinator BK en 2V

Image
Image
Image