Kom jij bij ons langs? Klik voor het aanmeldformulier op de activiteit!

Hoi toekomstige brugklasleerling! Wat leuk dat je een kijkje op onze website neemt! We laten hier graag wat meer van onze school zien, lees je mee?

In januari organiseren we leuke voorlichtingsactiviteiten voor groep 7 en 8. Wil jij onze school wel een keer in het echt bekijken? En onze leerlingen en collega's ontmoeten? Meld je dan zeker aan voor de Introductielesjes, Break-In en Open Avond!

Het Emmauscollege is een open katholieke school voor havo, atheneum en gymnasium. Wij bieden kwalitatief goed onderwijs aan onze leerlingen. En we doen meer! Bij ons op school ontdek je namelijk tijdens jouw schooljaren wat het beste bij jou past. Welke vakken vind je het leukst? Waar wil je je in verdiepen? Op het Emmauscollege kun je je talenten ontdekken en ontwikkelen!

Op deze pagina laten we je graag zien het is om een Emmausleerling te zijn. Zo weet je goed wat je bij ons op school kunt verwachten. Dat is natuurlijk heel belangrijk als je gaat kiezen voor een middelbare school.

Ook vind je op onze website veel praktische informatie, over bijvoorbeeld het gebruik van iPads op school of het aanmelden voor de brugklas. Klik maar eens op de kopjes onder het tabblad 'GROEP 8' en zie wat je tegenkomt!

Virtuele tour

Speciaal voor jou hebben we een virtuele tour laten maken om je het gevoel te geven dat je rondloopt op het Emmauscollege.
Image
Bekijk de virtuele tour

Open avonden

We organiseren op dinsdag 19 januari om 19.00 uur en woensdag 27 januari om 18.30 uur online open avonden voor ouders én leerlingen.
Image
Open Avonden
Scholenmarkt
Op 21 en 28 januari zijn wij aanwezig bij de digitale scholenmarkt tussen 13.00-15.00 uur en 16.00-21.00 uur.
Image
Digitale Scholenmarkt

Introductieles

De introductielessen gaan online door, zodat je toch een kijkje kunt nemen op onze school!

Image
Introductielessen
Activiteiten
Kom ook naar onze Introductielesjes, Break-In en Open Avond!
Image
Meer informatie
Virtuele tour
Hoe ziet een les Frans eruit? Of een lokaal wiskunde? Zie het bij de virtuele tour!
Image
Naar de virtuele tour
Emmaus Explore
Waar ben jij nieuwsgierig naar?
Image
Explore in de brugklas
Aanmelden
Je kunt je vanaf 31 januari 2023 inschrijven voor het Emmauscollege!
Image
Aanmelding

Digitaal kijkje nemen?

Speciaal voor jou hebben we een virtuele tour laten maken om je het gevoel te geven dat je rondloopt op het Emmauscollege. Klik hier voor onze virtuele tour!

Wat vinden onze leerlingen?

Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe andere leerlingen over onze school denken. Daarom hebben wij oud-brugklasleerlingen gevraagd hun ervaringen op te schrijven. Hier kun je al hun meningen lezen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze school? Klik dan op onderstaande linkjes voor meer info!

Image

Wij wensen jullie nog
gezellige maanden
in groep 8 toe!

Dhr. A. Mostert, afdelingsconrector BK en 2V

Mw. I. Breeman, coördinator BK en 2V

Image
Image
Image