Hoeveel kost een iPad?

Een geschikte iPad, bijvoorbeeld het model van 2018 met 32 GB kost €359 (Apple adviesprijs). Via de webshop van Centralpoint kunt u 12% korting krijgen en betaalt u €316. Houd u rekening met de aanschaf van een (verplichte) stevige hoes (ongeveer €45).

Kan ik korting krijgen?

We werken samen met Centralpoint. Als u via hun webshop een iPad aanschaft krijgt u 12% korting. Lees verder op de pagina over de webshop.

Kan ik gespreid betalen?

Ja, dan kunt u kiezen voor lease en gaat u met Smart2Scool een lease-overeenkomst aan. U betaalt bijvoorbeeld 36 maandelijkse termijnen van €12,57 waarna u volledig eigenaar bent. Meer informatie vindt u op deze pagina.

Ik kan zo’n iPad niet betalen. Wat nu?

We willen in geen geval dat de aanschaf van een iPad voor ouders een belemmering voor aanmelding en toelating vormt. Mocht u dat wel zo ervaren, dan zullen we alles in het werk stellen om samen met u een haalbare regeling te treffen. Neemt u dan contact op met ons.

Welke betaalde apps heeft mijn kind nodig?

Uw kind maakt gebruik van de standaard apps die op de iPad staan. Welke dat zijn wordt vermeld in de Applijst die u voor de start van het schooljaar ontvangt. Het aantal betaalde apps is zeer beperkt.

Hoe moet mijn kind apps aanschaffen in de App Store?

U maakt voor uw kind een eigen Apple ID aan. Daarmee kan uw zoon/dochter apps aankopen. Voor gratis apps heeft uw kind wel een Apple ID nodig, maar geen Credit Card of iTunes tegoedkaart. Mocht uw zoon/dochter een betaalde app nodig hebben, schaft u dan een iTunes tegoedkaart aan en laat het tegoed bijschrijven op het account van uw kind. Maak afspraken met uw kind over wat er wel/niet mag worden aangeschaft met het tegoed. Laat nooit gebruik maken van uw Credit Card. Als u zelf een Apple ID heeft kunt u gezinsdeling instellen.