Hoeveel kost een iPad?

We werken samen met Centralpoint. Als u via hun webshop een iPad aanschaft krijgt u 12% korting op de actuele aanschafprijs. Lees verder op de pagina over de webshop.

Kan ik gespreid betalen?

Ja, daarvoor kunt u een huurkoopovereenkomst aangaan met het Emmauscollege. U betaalt in 12 maandelijkse termijnen, waarna u volledig eigenaar wordt van een iPad.

Ik kan een iPad niet betalen. Wat nu?

We willen in geen geval dat de aanschaf van een iPad voor ouders een belemmering voor aanmelding en toelating vormt. Mocht u dat wel zo ervaren, dan zullen we alles in het werk stellen om samen met u een haalbare regeling te treffen. Neemt u dan contact op met ons.

Welke betaalde apps heeft mijn kind nodig?

Uw kind maakt gebruik van de standaard apps die op de iPad staan. Welke dat zijn wordt vermeld in de applijst die u voor de start van het schooljaar ontvangt. Het aantal betaalde apps is zeer beperkt.

Hoe moet mijn kind apps aanschaffen in de App Store?

U maakt voor uw kind een eigen Apple ID aan. Daarmee kan uw zoon/dochter apps aankopen. Voor gratis apps heeft uw kind wel een Apple ID nodig, maar geen credit card of iTunes-tegoedkaart. Mocht uw zoon/dochter een betaalde app nodig hebben, schaft u dan een iTunes-tegoedkaart aan en laat het tegoed bijschrijven op het account van uw kind. Maak afspraken met uw kind over wat er wel/niet mag worden aangeschaft met het tegoed. Laat nooit gebruik maken van uw credit card. Als u zelf een Apple ID heeft, kunt u gezinsdeling instellen.