Hoe kom ik bij de webshop ?

De webshop van CHOOSE IT / Centralpoint is hieronder te vinden.  Wilt u gebruik maken van huurkoop (gespreid betalen)? Dan moet u uiterlijk 20 juni bestellen om de iPad voor de zomervakantie af te kunnen halen. Betaalt u direct? Dan wordt de bestelling binnen enkele dagen thuisbezorgd.

Brugklas & klas 2

Gebruik deze webshop van Central Point als je komend schooljaar bij ons in de brugklas of in klas 2 zit.

Brugklas & klas 2

Gebruik deze webshop als je komend schooljaar bij ons in de brugklas of in klas 2 zit.

naar webshop

Klas 3 en hoger

Gebruik deze webshop van Central Point als je komend schooljaar bij ons in klas 3 of hoger zit.

Klas 3 en hoger

Gebruik deze webshop van Central Point als je komend schooljaar bij ons in klas 3 of hoger zit.

naar webshop

Kan ik gespreid betalen?

Ja, dan kunt u kiezen voor huurkoop en gaat u met de school een huurkoopovereenkomst aan. U betaalt maximaal 36* maandelijkse termijnen van €11 (o.v.),  waarna u volledig eigenaar wordt van een iPad (32 GB). In de huurkoopovereenkomst zijn tevens kosten opgenomen voor een stevige hoes en (beperkte) administratie- en registratiekosten. De modelovereenkomst vindt u hier.

*Het is ook mogelijk om te kiezen voor 12 of 24 termijnen van resp. €33 of €16,50.

Kan ik zelf gewoon een iPad kopen voor mijn kind?

We raden u aan gebruik te maken van de webshop van CHOOSE IT / Centralpoint. De meeste ouders hebben dat de afgelopen jaren gedaan en waren hier erg tevreden over. De belangrijkste voordelen voor aanschaf via de speciale webshop van Centralpoint:

  • U krijgt 12% korting op de Apple adviesprijs.
  • De iPad wordt automatisch bij Apple geregistreerd waardoor we gebruik kunnen maken van Zuludesk en Klaslokaal. Hiermee wordt school mede-beheerder waardoor we afleiding kunnen beperken en door school betaalde apps ter beschikking kunnen stellen.

Als u ervoor kiest om een iPad te gebruiken die u al heeft, of die u heeft aangeschaft bij een andere winkel, dan stellen we deze opnieuw in om deze geschikt te maken voor gebruik van Zuludesk en Klaslokaal. Meer hierover leest u onder het kopje Wie beheert de iPad?.

Wordt de iPad thuis of op school bezorgd?

Als u de iPad direct afrekent, bijvoorbeeld met iDeal, dan wordt deze (meestal binnen enkele dagen) gratis thuis bezorgd.

Als u kiest voor huurkoop, dan wordt de iPad door school uitgeleverd op woensdag 27 juni tussen 15.30 en 17.00 uur. U ondertekent op school de huurkoopovereenkomst en uw zoon/dochter kan van de iPad gebruik maken.

Ik heb een probleem bij het bestellen in de webshop. Wat nu?

Voor vragen over de werking van de webshop,  of over het verloop van uw bestelling, kunt u contact zoeken met de klantenservice van CHOOSE IT / Centralpoint. De gegevens zijn te vinden in de webshop.