We organiseren leuke voorlichtingsactiviteiten voor groep 7 en 8! Kom je ook bij ons langs?

23, 24, en 25 januari Introductielesjes
28 januari Emmaus Break-In (onze Open Dag, in een nieuw jasje gestoken!)
1 februari  Online Open Avond

Let op: aanmelden voor alle activiteiten is verplicht!


Introductielesjes

Op 23, 24 en 25 januari organiseren we de Introductielesjes voor groep 7 en 8. Deze vinden plaats van 12:45-14:30 uur. Op maandag 23 en dinsdag 24 januari ontvangen wij een aantal basisscholen met hun gehele groep 8. Dat zijn de volgende scholen:

ma. 23 januari di. 24 januari
PCB De Horizon, Koggerwaard
Minister Marga Klompéschool
Cornelis Haakschool
Basisschool de Horizon (Ommoord)
Contrabas
Het Octaaf
De Horizon, Roerdomplaan/Lijstersingel
Jan Antonie Bijloo
Montessorischool Capelle
De Wingerd – locatie Kroonkruid
Het Spectrum
Pluspunt
De Capelse Schoolvereniging
De Wingerd – locatie van Beethovenlaan
KDBS Het Tangram
Pionier

De leerlingen die niet met hun basisschool naar de Introductielesjes komen zijn van harte welkom op woensdag 25 januari. Klik hier voor het aanmeldformulier!


Emmaus Break-In (Open Dag)

Op zaterdag 28 januari organiseren we de Emmaus Break-In. De Emmaus Break-In is een Open Dag, alleen dan net een beetje anders! Bij deze activiteit ontdekken groep 7 en 8’ers in kleine groepjes onze school via leuke puzzels en raadsels, maken ze kennis met leerlingen en docenten én leren ze gelijk meer over de vakken die we aanbieden! Ondertussen kunnen ouders uiteraard ook onze school van binnen bekijken en vragen stellen aan onze collega’s. Aanmelden voor de Break-In is verplicht en kan via deze link


Open Avond

Op woensdag 1 februari organiseren we een online Open Avond waar u al uw vragen kunt stellen over de brugklas en het Emmauscollege! Aanmelden kan hier!


Vragen

Heeft u vragen over de voorlichtingsactiviteiten die we organiseren voor groep 7 en 8? Stuur een mailtje naar mevrouw I. Breeman (bre@emmauscollege.nl).