Helaas kan de open dag dit schooljaar niet doorgaan. Je vindt hieronder informatie over hoe je toch een kijkje kunt nemen op onze school! Bekijk bijvoorbeeld onze virtuele tour. 

“Is het Emmaus de leukste school van Rotterdam? Vooropgesteld, dé school bestaat niet, iedereen neemt eigen ervaringen mee, iedereen beleeft het op zijn en haar manier. Maar heel eerlijk…. we denken zelf eigenlijk van wel. Het is aan jou om keuzes te maken, om later jouw bijdrage op jouw eigen manier te kunnen leveren. En op de weg daar naartoe waren, zijn en blijven we samen…”  

Uit onze corporate story

Hallo toekomstige brugklasleerling,

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze school! Daar zijn we heel blij mee. Op deze en de volgende pagina’s onder het tabblad ‘GROEP 8’ kun je informatie vinden over wat je bij ons op school kunt verwachten.

Op de scholen die je de komende tijd gaat bezoeken doe je heel veel indrukken op. Alles is nieuw, de grootte van de school, de manier van les krijgen, voor elk vak een andere docent en na elk lesuur een wisseling van lokaal. En dan is het best lastig om de juiste keuze te maken. Want je wilt natuurlijk kiezen voor de school die het beste bij jou past. In ons introductiefilmpje krijg je een indruk van hoe het is om leerling te zijn op het Emmauscollege!

Virtuele tour

Speciaal voor jou hebben we een virtuele tour laten maken om je het gevoel te geven dat je rondloopt op het Emmauscollege.
Image
Bekijk de virtuele tour

Open avonden

We organiseren op dinsdag 19 januari om 19.00 uur en woensdag 27 januari om 18.30 uur online open avonden voor ouders én leerlingen.
Image
Open Avonden
Scholenmarkt
Op 21 en 28 januari zijn wij aanwezig bij de digitale scholenmarkt tussen 13.00-15.00 uur en 16.00-21.00 uur.
Image
Digitale Scholenmarkt

Introductieles

De introductielessen gaan online door, zodat je toch een kijkje kunt nemen op onze school!

Image
Introductielessen

Virtuele tour

Speciaal voor jou hebben we een virtuele tour laten maken om je het gevoel te geven dat je rondloopt op het Emmauscollege.
Image
Bekijk de virtuele tour

Vragenuurtje

Wij organiseerden op woensdag 3 maart online een vragenuurtje voor ouders van leerlingen uit groep 8.
Image
Vragenuurtje

Open middag

Op woensdag 3 maart organiseerden wij online een open middag voor leerlingen uit groep 8.
Image
Open Middag

Vlogs

Binnenkort kun je hier vlogs zien van onze ambassadeurs.

Image
Vlogs

Wat vinden onze leerlingen?

Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe andere leerlingen over onze school denken. Daarom hebben wij oud-brugklasleerlingen gevraagd hun ervaringen op te schrijven. Hier kun je al hun meningen lezen. Wij hebben de leerlingen gevraagd wat zij top vinden aan het Emmaus.

Meer weten

Wil je meer weten over onze school? Klik dan op onderstaande linkjes voor meer info!

Image

Wij wensen jullie nog
gezellige maanden
in groep 8 toe!

Dhr. A. Mostert, afdelingsconrector BK en 2V

Mw. I. Breeman, coördinator BK en 2V

Image
Image
Image