Beste bijna-brugklasser,

Speciaal voor jou hebben we een virtuele tour laten maken om je het gevoel te geven dat je rondloopt op het Emmauscollege. Maar we willen je natuurlijk ook kennis laten maken met onze docenten en leerlingen! Hiervoor kun je klikken op video’s in de virtuele tour. Zo krijg je een indruk van hoe het is om leerling te zijn op het Emmauscollege.

Klik hier om de virtuele tour te bekijken. 

Heb je vragen over het Emmauscollege? Tijdens de online open avonden proberen we zoveel mogelijk van jullie vragen te beantwoorden. Je vragen kun je alvast stellen in het aanmeldformulier. Als je na de online open avonden toch nog vragen hebt kun je deze stellen op 2 en 9 februari via de chat!

Online open avonden 19 en 27 januari 2021: meld je hier aan
Digitale scholenmarkten 21 en 28 januari 2021
Introductielessen 25, 26 en 27 januari 2021
Chat met ons! 2 en 9 februari 2021

De open dag

Gezien de verwachte bezoekersaantallen is het dit jaar niet mogelijk een veilige open dag te organiseren. We volgen hierin het advies van de overheid.

Zodra het mogelijk is, zullen we uiteraard een moment organiseren waarop jullie een kijkje kunnen nemen op onze school en we écht kennis kunnen maken.

“Ik vind het een hele leuke en gezellige school. Gedurende het schooljaar waren er ook verschillende schooluitjes die ik super leuk vond. Je krijgt op deze school ook genoeg hulp en ondersteuning als je iets niet begrijpt of iets lastig vindt.” Manisha

Foto’s van onze open dag 2019: