Is BètaPlusklas iets voor jou?

Ank MinkmanExcellentie

Heb jij wel eens het idee dat je wat extra uitdaging zou willen op school? Vind je het leuk om je vast te bijten in een niet-alledaags probleem? Wil je wel eens wat meer weten over waar moderne wetenschap zich mee bezighoudt? Heb je naast je reguliere vakken nog ruimte om er iets bij te doen? Heb je biologie en natuurkunde in je pakket? Dan is de BètaPlusklas iets voor jou!

Aankomend schooljaar starten we in 5 vwo met een nieuwe BètaPlusklas (2 uur per week) onder begeleiding van de heer Van der Hoeven (HOE) en mevrouw Van den Braak (BRA).

Tijdens deze uren krijg je lessen over moderne natuurkunde (deeltjesfysica) en hedendaagse biologie. Ook krijg je de gelegenheid om al in 5V je profielwerkstuk over een natuurkunde- of biologie onderwerp af te ronden.

Heb je de voorlichting tijdens de scheikundeles gemist, maar ben je enthousiast geworden en denk je dit is echt iets voor mij? Neem dan snel contact op met BRA en HOE om te vragen hoe de aanmelding in zijn werk gaat (deadline voor aanmelding is 14 juni 2019).

Wie weet zien we elkaar dan volgend jaar in de BètaPlus-klas!