Komt allen tezamen …

Ank MinkmanActiviteiten

met Kerst op dinsdag 17 december. Dit jaar nemen de leerlingen uit 3VWO ons via vijf bijzondere scènes mee naar een inclusieve versie van het Kerstverhaal. Een route door het gebouw op vijf verschillende locaties. De scènes worden gedurende de hele dag, onder begeleiding van theaterdocenten (van theatergroep Aluin), voorbereid en ’s avonds door de toneel- en muziekgroep gespeeld. Het deels klassieke Kerstverhaal krijgt een eigentijds tintje, met toneel, muziek, dans en andere gezelligheid.

Onze leerlingen zetten zich tevens in voor de verzorging van een hapje en een drankje welke tegen een kleine vergoeding worden aangeboden op de KERSTMARKT met o.a. SILENT (night) DISCO aangeboden door de leerlingenraad en diverse Photoboots (Photobooth Kerststal, Arre-slee en Kerstkaart). Neem vooral cashgeld mee! De opbrengst is voor het goede doel (dit jaar wederom de Daniël den Hoed stichting).

Bij verschillende vakken is de voorbereiding al weken geleden begonnen. Elke 3VWO klas is gestart met een gastles van museumdocenten van Boijmans van Beuningen. Aan de hand van afbeeldingen van oude prenten en schilderijen hebben zij onze leerlingen het kerstverhaal laten analyseren. Die zijn daarna in diverse lessen zelf creatief aan de slag gegaan. Met o.a. als resultaat een originele beeldengroep (3AI) in de binnentuin.

Dit jaar is er tegen een zeer scherpe prijs een jaarkalender met prenten van leerlingen te verkrijgen. Ook hiervan is de opbrengst voor het goede doel. Deze week kunt u uw bestelling al plaatsen.

U bent van harte welkom 17 december.

Ontvangst vanaf  17.30 uur
Start kerstmarkt 17.30 uur
Start toneel voorstelling 1e ronde 18.00 uur
Silent disco/koor 19.00 uur
Start toneel voorstelling 2e ronde 20.00 uur
Start opruimen 21.00 uur