Leerlingen kiezen tijdens hun middelbare school zowel hun profiel als hun vervolgstudie. In de derde klas wordt de keuze gemaakt voor een profiel en in het examenjaar voor een vervolgstudie. U kunt op onderstaande links klikken om de profielen te bekijken:

Een uitgebreide toelichting op de profielkeuze vindt u in onderstaande brochures:

Hieronder vindt u de pdf’s van de presentaties van de ouderavond over de profielkeuze.

Het decanaat coördineert de begeleiding voor zowel de profiel- als de studiekeuze. De begeleiding hiervan vindt onder andere plaats in de mentorlessen, maar daarnaast is het decanaat beschikbaar voor individuele begeleiding. Het decanaat is te vinden achterin de mediatheek.

Het decanaat organiseert jaarlijks verschillende activiteiten. Tijdens de beroepen- en studiemarkt in november vertellen ouders en oud-leerlingen over hun beroep en studie. In februari wordt er een “week van de profielkeuze” georganiseerd. In deze week krijgen leerlingen en ouders voorlichting over de nieuwe vakken in de bovenbouw.

Alle informatie is voor de leerlingen digitaal beschikbaar via het leerlingenplein. Hier staan ook interessante links op, met o.a. profiel- en studiekeuzetesten.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 08.15 – 16.15. Vrijdag is het decanaat gesloten.

Decanaatsteam

Aanwezigheid leden decanaat

Mw. Kramer ma, di, do
Mw. Endedijk wo. ochtend, do. middag
Dhr. Lans wo. middag, do. middag