Mediatheek 24/7 toegankelijk!

Ank MinkmanAlgemeen

In de loop van volgende week gaat de mediatheek ‘online’. Met Aura Online en de Aura Library app hebben de leerlingen en medewerkers de mediatheek altijd op ‘zak’. Met de app op smartphone en/of tablet kan Aura Online 24/7 worden benaderd. Deze app is gratis te downloaden voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone. Op de homepagina van onze website zal volgende week ook een icoontje in de blauwe balk aan de linkerzijde van de pagina worden opgenomen.

Vanaf volgende week kun je met de app vanaf je smartphone zoeken in de collectie van de mediatheek, een boek reserveren, de leenperiode verlengen en nog veel meer. Je kunt als volgt een account aanmaken:

Ga naar

  • de App store (iPhone/iPad),
  • Google Play (Androïd) of
  • Microsoft store (Windows Phone),

* zoek op Aura Library,
* download de app en
* maak een account aan in “Mijn AuraSpace”. Daarna kan je met je leerlingnummer en zelfgekozen wachtwoord makkelijk en eenvoudig inloggen. Onze medewerkers gebruiken hun personeelsnummer dat op de chipkaart onder hun naam staat genoteerd.

Als het aanmelden niet lukt, loop dan even langs bij de medewerkers van onze mediatheek die je graag verder zullen helpen.