Michiel Polder mag de koning ontmoeten

Michiel Polder, een 18-jarige filosoof uit 6V, ontmoet vandaag (6 november) de koning. Het AD heeft hierover het onderstaande artikel gepubliceerd. Daarnaast heeft ook de Havenloods hierover geschreven.
We zijn bijzonder trots op deze bijzondere gebeurtenis.
Het is niet de eerste keer dat binnen het vak filosofie een bijzondere prijs in de wacht gesleept wordt. Sophie Stadhouders en Veronique Swiebel wonnen in 2012 namelijk de KNAW-prijs.

Neila is Jonge Denker des Vaderlands!

Neila Bakija boekt succes na succes. Na een prachtige speech en een spannende gespreksronde in de finale mag Neila zich Jonge Denker des Vaderlands noemen. Het komende jaar zal zij de Denker des Vaderlands, prof. dr. René ten Bos, bijstaan bij diverse mediaoptredens. Van harte gefeliciteerd!  Lees meer →

Voorstel Neila c.s. gaat naar Europees Parlement!

Van 4 tot 11 november vond het internationale Model European Parliament plaats in Helsinki. Neila Bakija uit 6V was een van de acht gedelegeerden van Nederland. Ze zat in de commissie “Women’s Rights and Gender Equality”, die een grote overwinning heeft geboekt. Hun voorstel is door de meerderheid van het “parlement” goedgekeurd! 
Lees meer →

Neila naar de finale van Jonge Denker des Vaderlands

Neila Bakija heeft het weer gedaan: ze heeft zich nu weten te plaatsen voor de laatste ronde van de Jonge Denker des Vaderlands. Na een columnwedstrijd behoort zij tot de laatste 14 kandidaten voor de titel Jonge Denker des Vaderlands. Lees meer →