Nieuwe PAL-student

Mijn naam is Florian Blom, en ik ben sinds deze week de nieuwe PAL-student voor de bètavakken. Ik zal de leerlingen helpen bij het begrijpen van de stof en het maken van de opgaven, zodat ze beter voorbereid zijn op de toets. Zelf heb ik vorig jaar mijn Bachelor diploma in International Business Administration gehaald aan de Erasmus Universiteit, en ben ik momenteel bezig met een tussenjaar welke ik gebruik om stage te lopen en andere praktijkervaring op te doen. 

Ik kijk uit naar de komende tijd, en mijn hoop is dat ik de leerlingen goed op weg kan helpen en toetsstress kan wegnemen. 

Florian Blom

Voorstel Neila c.s. gaat naar Europees Parlement!

Van 4 tot 11 november vond het internationale Model European Parliament plaats in Helsinki. Neila Bakija uit 6V was een van de acht gedelegeerden van Nederland. Ze zat in de commissie “Women’s Rights and Gender Equality”, die een grote overwinning heeft geboekt. Hun voorstel is door de meerderheid van het “parlement” goedgekeurd! 
Lees meer →

Algemene Ledenvergadering OVE

De Oudervereniging van het Emmauscollege nodigt u graag uit voor de Algemene ledenvergadering die op 27 november 2017 zal worden gehouden. De aanvangstijd is 19.30 uur. U vindt hier de agenda voor de vergadering. Lees meer →

Meeloopdag Roncalli

Vandaag bezoeken de leerlingen van de havokansklas van de Roncalli mavo onze school. Het doel is om hen een beter beeld te geven van de havo op onze school.  Ze krijgen uitleg over de overstap en de verschillen (lesrooster, huiswerk, (studie)vaardigheden en de school) en zij kunnen vragen stellen aan leerlingen die eerder deze overstap hebben gemaakt.  Lees meer →