Open dag

Ank MinkmanBrugklas

Zaterdag 3 februari a.s. openen wij van 9.30 tot 13.00 uur onze deuren om jou en je ouders van harte welkom te heten op onze open dag. Om je een goede indruk van onze school te geven, ontvang je bij binnenkomst van een van de leden van onze schoolleiding een tasje met inhoud en de route voor de rondleiding.

Wat kun je bij ons zoal doen?

> Wil je weten hoe een komeet ontstaat? Kom dan naar lokaal C10. Om 10.00, 11.00 en 12.00 uur wordt daar een demonstratie gegeven.

> In de Binnenhof kun je op de foto met als achtergrond Piazza Navona in Rome. Je kunt er ook een leuk fotolijstje bij maken en deze versieren. Er is genoeg materiaal aanwezig. In onze studio B41 kun je ook op de foto. Deze maken we met een iPad. Je kunt uit verschillende achtergronden kiezen. Deze foto versturen we naar je email-adres.

> Bij verschillende vakken kun je ook actief bezig zijn. Zo kun je bij de sectie LO (lichamelijke opvoeding) gebruik maken van de klimwand en kun je proefjes bij de sectie scheikunde doen.

Als je het prettig vindt, kun je je tijdens de open dag laten rondleiden door een van onze leerlingen. In de centrale hal staat een van onze medewerkers klaar om je aan een leerling ‘te koppelen’. Maar alleen met je ouders door onze school lopen kan natuurlijk ook. Jij mag kiezen.

Wij wensen jou en je ouders een fijne rondleiding door onze school.