OPROEP: Wilt u ons bij toneel komen helpen?

Het SchoolvoorbeeldAlgemeen

Op 24 en 25 april 2013 treedt onze theatergroep op met een nieuwe productie ‘trommelen in de nacht!’. Onze theatergroep is een broedplaats voor eigen initiatief van leerlingen, ouders en docenten. In een wereld waarin steeds meer bezuinigd wordt op allerlei vormen van kunst, blijft het Emmauscollege de passie en het talent van onze leerlingen voor op het podium en achter de schermen steunen. Een onmisbare factor bij de organisatie is de inzet van leerlingen, docenten en ouders, die misschien een kleine, maar een erg belangrijke bijdrage leveren aan het welslagen van een productie.

Daarom zijn wij op zoek naar:

  • oude/nieuwe grote/kleine trommels
  • designers en creatievelingen die verstand van zaken hebben om theaterkostuums in maat en stijl te veranderen. De theatergroep heeft zelf drie naaimachines
en mensen die
  • grime producten willen doneren
  • video-opnames willen maken
  • hand- en spandiensten willen verrichten
Wilt u ons graag helpen, maar u weet nog niet hoe? Neemt u dan s.v.p. contact op met onze dramadocente mw. Tsangaratou (tsa@emmauscollege.nl) of met de coördinator van de theatergroep, de heer Majewski (maj@emmauscollege.nl). Zij vinden dan samen met u de rol die het beste bij u past. DANK U WEL.

mw. D. Tsangaratou (dramadocent)