Reflectie van Perfectie

Ank MinkmanExcellentie

Wij willen onze leerlingen graag stimuleren hun talenten te ontdekken en deze verder te ontwikkelen. De leerlingen die deze uitdaging aangaan, kunnen gebruik maken van ons excellentieprogramma.
Reflectie van perfectie-150114Een onderdeel hiervan is het project ‘reflectie van perfectie’ van onze sectie tekenen, waarin leerlingen met talent worden uitgedaagd hun werk zo te perfectioneren, dat er een reflectie van perfectie zichtbaar wordt. De beste werken kunnen digitaal hier worden bekeken. De site wordt zeer regelmatig vernieuwd met nieuw werk. De vakdocenten beoordelen het ingeleverde werk en kiezen uit elke jaarlaag de beste tekening. De leerlingen die deze tekeningen hebben gemaakt, ontvangen een certificaat en een passend cadeau én hun werk wordt extern tentoongesteld.
Daarnaast is er voor de leerlingen in 3H en 3V een speciaal programma ontwikkeld om hen bewust te maken van hun tekentalent. Voor deze getalenteerde leerlingen worden er ateliermiddagen georganiseerd, waarop zij extra uitleg over het vak krijgen en onder begeleiding werk kunnen maken. Deze werken worden eveneens onderdeel van de tentoonstelling.

Wij houden u graag op de hoogte over de verdere ontwikkelingen.