Samen op weg voor het KWF

Actieweek 2 staat voor de deur!

Na het daverende succes van de spinningmarathon tijdens de eerste actieweek, staat nu de tweede actieweek voor de deur. Tijdens deze week zal het Emmauscollege zich inzetten om geld in te zamelen voor het KWF. Ook in de tussenliggende periode hebben zowel medewerkers als leerlingen niet stil gezeten. Zo is er geld opgehaald tijdens het kerstbal en heeft het Alpe d’Huzes-team inmiddels de sportkeuring en de eerste trainingen achter de rug.
Voor de tweede actieweek, van 2 t/m 5 april, staan een sponsorloop en een filmmarathon op het programma. Hopelijk kunnen we met de inzet van personeel en leerlingen het bedrag voor het goede doel nog flink opkrikken tijdens deze week!

Opbrengst voor het Glazen Huis

Gisteravond heeft het Emmauscollege een bezoek gebracht aan Het Glazen Huis in Breda. In de afgelopen weken hebben alle klassen actie gevoerd voor Serious Request. 22 leerlingen uit de klassen die voor de hoogste opbrengst hebben gezorgd, mochten de cheque van maar liefst 10.749,87 euro overhandigen. 
Lees meer →

Klas 4HB duikt het water in voor Serious Request!

Klas 4HB duikt op maandag 19 december het water in voor het goede doel! De leerlingen vertrekken om 14.30 uur naar Nesselande en springen om 15.15 uur het water in bij de boulevard. Met de opbrengst van deze actie steunen zij via Serious Request het Rode Kruis.  Lees meer →

Klassenacties Glazen Huis

Dit jaar staat het Glazen Huis van 18 t/m 24 december in Breda. Alle klassen komen in actie om geld in te zamelen voor Serious Request – het Rode Kruis. Elke klas zet zich in voor dit goede doel. We hopen ook op uw steun.  Lees meer →