Team Alpe d’Huzes

Deze week heeft het Emmaus Team Alpe d’Huzes alweer voor de tweede maal gezamenlijk getraind. De aanhoudende kou en snijdende oostenwind moesten getrotseerd worden, aangezien de grote dag, 6 juni 2013, steeds dichterbij komt. Naast de groepstrainingen wordt er door diverse teamleden ook (stiekem?) bijgetraind in het weekend. Dit zal nodig zijn, want zes beklimmingen is een flinke opgave!

Voor het zover is, wordt aankomende week nog flink geld opgehaald. Te beginnen met de filmmarathon! Leerlingen van klas 3 t/m 6 gaan de uitdaging aan om 12 uur achter elkaar films te kijken. Een marathon die ook vast zwaar zal zijn. De opbrengst gaat uiteraard in zijn geheel naar het KWF.

 

Opbrengst voor het Glazen Huis

Gisteravond heeft het Emmauscollege een bezoek gebracht aan Het Glazen Huis in Breda. In de afgelopen weken hebben alle klassen actie gevoerd voor Serious Request. 22 leerlingen uit de klassen die voor de hoogste opbrengst hebben gezorgd, mochten de cheque van maar liefst 10.749,87 euro overhandigen. 
Lees meer →

Klas 4HB duikt het water in voor Serious Request!

Klas 4HB duikt op maandag 19 december het water in voor het goede doel! De leerlingen vertrekken om 14.30 uur naar Nesselande en springen om 15.15 uur het water in bij de boulevard. Met de opbrengst van deze actie steunen zij via Serious Request het Rode Kruis.  Lees meer →

Klassenacties Glazen Huis

Dit jaar staat het Glazen Huis van 18 t/m 24 december in Breda. Alle klassen komen in actie om geld in te zamelen voor Serious Request – het Rode Kruis. Elke klas zet zich in voor dit goede doel. We hopen ook op uw steun.  Lees meer →