Uitnodiging Kerstbijeenkomst

Het SchoolvoorbeeldAlgemeen

Van harte nodigen wij alle ouders, leerlingen en medewerkers  uit voor onze kerstbijeenkomst op
maandag 17 december om 19.30 uur

Het thema van deze avond is “oud en nieuw”. Er is de afgelopen 2000 jaar veel veranderd in de wereld.  Zelfs een beschrijving van vijftig jaar geleden lijkt voor sommigen meer op die van het stenen tijdperk dan op die van de vorige eeuw. Maar hoe zit dit met het oude verhaal over het Kind in de kribbe, pardon, “voederbak”?

Sommige tradities zijn dan ook de moeite waard om weer in ere te herstellen.  Daarom wil het Emmauscollege weer een kerstavond organiseren in de aula van de school.  Deze kerstbijeenkomst zal ongeveer een uur duren. De avond zal muzikaal ondersteund worden door het Emmauskoor. Alle ouders, (oud-)leerlingen en medewerkers zijn van harte uitgenodigd om mee te zingen.

Dit betekent dat we maandagmiddag de 17e om 16:30 uur aan de slag gaan met het instuderen van een aantal kerstliederen om hiermee de avond nog meer in kerstsfeer te brengen. Voor een broodje  tussen de repetities door wordt uiteraard gezorgd.  En u hoeft zeker geen groot zangtalent te zijn.
Heeft u interesse om mee te zingen? Mail dan naar mevr. Kraakman. (kra@emmauscollege.nl)

En natuurlijk is er, zoals gebruikelijk,  na afloop de gelegenheid om nog wat na te praten onder het genot van een kop koffie of een beker chocomel en de traditionele kersttimp.  Wij hopen dat velen op 17 december de weg naar de school weten te vinden.

Namens de Commissie Emmaus Identiteit,
Pauline Kraakman-Lokhorst