Update open dag 2021

Eliz ErsoyAlgemeen

Helaas kunnen we dit jaar, gezien de verwachte bezoekersaantallen, geen echte open dag organiseren. We volgen hierin het advies van de overheid.

Virtuele tour 

Maar, je wilt natuurlijk wel een kijkje nemen in onze school. Bekijk hier onze virtuele tour! In de tour kun je sfeer proeven en aan de hand van filmpjes kennis maken met de verschillende vakken, medewerkers én natuurlijk leerlingen!

Online open avonden

Na het bekijken van de virtuele tour zit je misschien met vragen. Daarom organiseren we op dinsdag 19 en woensdag 27 januari om 19.00 uur online open avonden voor ouders én leerlingen. Na een korte algemene introductie zal er alle ruimte zijn voor al jullie vragen. Je kunt je via deze link aanmelden voor één van deze avonden. Heb je nu al specifieke vragen? Geef deze dan door via het aanmeldformulier! 

Overzicht voorlichtingsactiviteiten

We hebben ook allerlei andere activiteiten op het programma staan om jou een indruk te geven van het Emmauscollege. Bekijk op deze pagina het volledige overzicht.

Zodra het mogelijk is, zullen we uiteraard een moment organiseren waarop jullie een kijkje kunnen nemen op onze school en we écht kennis kunnen maken.