Zit jij in 4 havo? Leer reanimeren!

Onze school is een van de vijftig scholen in Nederland die meedoet aan een pilot van de Hartstichting. Deze pilot betreft het opleiden van leerlingen om te leren reanimeren.1402_reanimatieOp vrijdag 21 maart en donderdag 27 maart 2014 krijgen 60 van onze leerlingen uit 4 havo de kans om hun reanimatiediploma te behalen. Zij gaan daarvoor op één van beide dagen een middag aan de slag met het nieuwe lesprogramma ‘de 6minutenles’ van de Hartstichting. Zij leren hoe ze borstcompressies kunnen toepassen, mond-op-mond-beademing moeten geven en een AED dienen te gebruiken. De reanimatielessen worden gegeven door zes docenten van onze school. Zij hebben een officieel gecertificeerde cursus tot reanimatie-instructeur gevolgd.

Geef je nu op!
Stuur uiterlijk donderdag 6 maart een mailtje naar BRA met daarin je voor- en achternaam en klas, met als titel ‘aanmelding reanimatie’. Je krijgt dan ongeveer half maart bericht of je mee mag doen en op welke van de twee dagen.
Als er teveel aanmeldingen zijn kijken we naar de datum van aanmelding (hoe sneller je je aanmeldt, hoe meer kans je dus hebt dat je ook daadwerkelijk mee mag doen!)

PP-presentatie ouderavond 4V

Op 4 september heeft de ouderavond 4V plaatsgevonden. Ouders kunnen hier de informatie, die op deze avond is verstrekt, nalezen.  Lees meer →

Ouderavonden 5/6V en 4/5H

Deze week hebben de ouderavonden van 5/6V en 4/5H plaatsgevonden. Voor de ouders die de informatie, die op deze avonden is verstrekt, nog een keer willen bekijken hebben wij een pdf gemaakt die u met de volgende link kunt openen. 
5 vwo, 
6 vwo, 
4 havo, 
5 havo. 
Lees meer →

Inruilmarkt iPad

Ben je leerling op onze school en wil je je oude iPad inleveren voor korting op een nieuwe? Kom dan met één van je ouders naar de ruilmarkt van Infotheek bij ons op school op dinsdag 27 juni tussen 16 en 18 uur (aan het eind van de toetsweek). Lees meer →