Open Dag

Kom langs op de Open Dag van het Emmauscollege op zaterdag 29 januari! Je hoeft je hier niet voor aan te melden, je kunt gewoon langskomen wanneer jij zin hebt tussen 9.30u tot 13u. Op onze open dag zullen veel leerlingen en docenten aanwezig zijn aan wie jij al je vragen kunt stellen!

Introductiemiddag

Op 24, 25 en 26 januari zijn de introductiemiddagen op het Emmauscollege. Tijdens de introductiemiddag volg je drie korte lessen van verschillende vakken. Elke les in een ander lokaal én bij een andere docent. Zo kan je de sfeer bij ons op school proeven en krijg je een goed beeld van het Emmauscollege!

Veel basisscholen komen met hun groep 8 leerlingen naar onze school (een overzicht van deze scholen vind je binnenkort op onze website). Met deze scholen maken wij aparte afspraken.

Ook als jij niet op een van deze basisscholen zit, ben je natuurlijk van harte welkom om mee te doen met de introductiemiddag op woensdag 26 januari! Je kunt je hier voor aanmelden vanaf begin november.

Open Avond

Heb jij en je ouders nog vragen na de Open Dag en introductiemiddagen? Kom dan naar onze Open Avond op 2 februari van 19.00 – 21.00u. Je kunt je hier later voor aanmelden.