Wij bieden al vanaf de brugklas verrijkende modules aan. Zo kunnen brugklassers tijdens hun EMC-uren bijvoorbeeld kiezen voor Cambridge English, pre-gymnasiumprogramma, debat, geschiedenis, robotica, lichamelijke opvoeding, muziek, sterrenkunde, schaken en science.

Pre-gymnasiumprogramma

Ben jij benieuwd wat je op het gymnasium leert? Kies dan voor dit EMC-uur en maak kennis met Latijn, Grieks en de geschiedenis van de oudheid.

Science

Maak kennis met de wetenschap met interessante proefjes bij het EMC-uur science. Zo kom je erachter of de bèta-vakken wat voor je zijn!

Schaken

Bij ons op school kun je vanaf de brugklas schaaklesen volgen. Ieder jaar neemt een groep leerlingen deel aan diverse schaaktoernooien, zowel intern, regionaal als nationaal.

Lichamelijke opvoeding

Beweeg jij het liefste de hele dag? Dan is het EMC-uur lichamelijke opvoeding een echte tip. Van hockey-toernooien, voetbalwedstrijden en zelfs wakeboar- den bij lekker weer; bij dit EMC-uur kan je even lekker los gaan!

Sterrenkunde

Ben je geïnteresseerd in alles wat met het heelal te maken heeft? Heb je altijd al meer willen weten over sterren en planeten?
Dan is dit EMC-uur echt iets voor jou!

Muziek

Vanaf de brugklas krijg je het vak muziek. Je leert er noten lezen en een instrument spelen! Ben jij super muzikaal aangelegd? Dan kun je meedoen met het Nieuwjaarsconcert en het Muziektheater!