Wij bieden in de onderbouw veel verrijkingsprogramma’s aan, voor zowel havo- als vwo-leerlingen. Verdiepen in taal, wetenschap, techniek en cultuur; alles is mogelijk! 

Lego League

Bij de Lego League ga je met een team een robot in elkaar zetten en pro- grammeren. Zorg jij ervoor dat jouw robot de opdrachten kan uitvoeren?

Cambridge English

Op het Emmauscollege krijg je vanaf de tweede klas Engelse les op Cambridge English niveau, op zowel de havo als op het vwo. Je kunt hier ook een examen voor afleggen, dan ontvang je een internationaal erkend diploma!

Boekenclub

Ergens onder de oppervlakte borrelt er bij veel jongeren een liefde voor lezen. Bij de Boekenclub wordt deze liefde aangewakkerd! Ook in de andere jaarlagen kunnen onze leerlingen zich aansluiten bij de Boekenclub.

Robot in a Week

Bij Robot in a Week leer je een robot te besturen met een controller en laat je hem zelfstandig de weg vinden in een route vol obstakels.

Debatteam

Vanaf de derde klas kun je je opgeven voor het debatteam. Hier leer je debatteren als een echte professional. Elk jaar nemen leerlingen van de havo en het vwo deel aan debatwedstrijden op regionaal én nationaal niveau! En met succes… Wist je dat ons onderbouwdebatteam tweede van Nederland is geworden op het NK 2022?

Delf Scolaire

Vanaf de derde klas kunnen leerlingen zich inschrijven voor Delf Scolaire. Bij Delf Scolaire krijg je één uur extra Franse les in de week, waar Frans natuurlijk de spreektaal is.