“Wij willen ons blijven verbeteren. Die behoefte en ambitie is er. De maatschappij is in beweging. Dat is het Emmaus ook. Daarom geldt de mogelijkheid tot ontwikkeling ook voor onze medewerkers. Ook voor hen geldt: als je wilt, dan kan het.”
Uit onze corporate story

Ons verhaal, onze corporate story, geeft antwoord op de vraag waar het Emmaus voor gaat en waar de school voor staat. Over wat de school doet, hoe ze daarbij te werk gaat, maar vooral ook waarom de school er is. Onze volledige corporate story vindt u hier.

Werken bij het Emmauscollege

Het Emmauscollege is een open katholieke school met ruim 1700 leerlingen en 160 medewerkers. Wij bieden activerend en uitdagend kwaliteitsonderwijs voor havo-, atheneum- en gymnasiumleerlingen binnen een veilige, duidelijke en zorgzame omgeving.

We zijn een school waar iedereen die zich in onze visie kan vinden en deze respecteert, van harte welkom is. Het devies van onze school is ‘Samen op weg’: leerlingen en medewerkers gaan samen op weg om van en met elkaar te leren. Dat leren is gericht op kennis en vaardigheden, maar ook op de manier waarop je met elkaar een gemeenschap vormt.

Kijk op https://www.emmauscollege.nl/over-ons/ als je ons beter wilt leren kennen!

We zetten iPads in om te motiveren, te activeren en te differentiëren. Daarbij is het vanaf schooljaar 2020-2021 in de onderbouw mogelijk om te kiezen voor de leerroute GO Emmaus. We willen graag dat de leerling invloed heeft op wat hij/zij leert en dat kan in een GO Emmaus-klas. Meer informatie hierover kunt u hier vinden.