Tijdens Emmausweek organiseerden we leuke coronaproof activiteiten voor de groep 8’ers. Zie hieronder hoe dit is geweest!

Click & Collect met Buitenspeurtocht
Basisschoolleerlingen en ouders mochten tijdens de start van Emmausweek helaas nog niet het schoolgebouw betreden vanwege de coronamaatregelen. Daarom bedachten wij ons Click & Collect punt met Buitenspeurtocht! Groep 7 en 8’ers konden langskomen bij ons kraampje en kregen daar een goodiebag mee. Vervolgens leerden ze onze school bij de Buitenspeurtocht wat beter kennen.

Heb jij de Buitenspeurtocht niet gedaan? Kijk dan eens in de Open Dag App! Daar kun je de speurtocht nu ook digitaal volbrengen! 

Digitale Introductielesjes
Tijdens de digitale introductielesjes konden groep 8’ers een lesje tekenen, scheikunde, Frans, informatica of Nederlands volgen! Met ruim 300 digitale bezoekers was dit een groot succes!

Heb jij de introductielesjes niet kunnen bijwonen? Check dan de video van meneer Eenhoorn in de Open Dag App. Hij geeft daar een lesje wiskunde! 

Rondleiding
Op zaterdag 29 januari, de dag dat we eigenlijk onze Open Dag zouden organiseren, mochten ouders vanwege de coronamaatregelen de school nog niet betreden. Gelukkig konden wij met de hulp van onze huidige leerlingen toch nog een hele leuke rondleiding aan de groep 8 leerlingen geven! Ouders bleven buiten op het schoolplein wachten, onder het genot van een lekker kopje koffie van de Ketelbinkie koffiekar!

Benieuwd hoe onze school er van binnen uitziet? Klik hier

Open Avond
Op onze informatiebijeenkomst konden basisschoolleerlingen en ouders hun vragen stellen aan docenten en brugklassers!

Heb jij nog vragen over onze school? Kijk dan verder op onze website of download de Open Dag App! 

Heb jij je keuze voor de middelbare school al gemaakt? En wil je naar het Emmauscollege? Wat leuk! Je ouders kunnen je hiervoor inschrijven. Klik hier voor meer informatie over het inschrijven voor het Emmauscollege. Misschien vind je het leuk om je toekomstige brugklasmentor al te ontmoeten! Neem daarvoor een kijkje op de Open Dag App!

Open Dag App