Nieuwe studie-/werkplekken op de B-verdieping

Estelle HendriksAlgemeen

Vele leerlingen vroegen om extra werkplekken in de school, om bijvoorbeeld huiswerk te maken, aan een groepsopdracht te werken of een presentatie te oefenen. Tijdens de zomervakantie heeft een grote verbouwing plaatsgevonden, waardoor deze werkplekken nu te vinden zijn op de B-verdieping!

Er zijn voor leerlingen drie soorten werkplekken ingericht;

  • Individuele plekken
  • 3-4 personen plekken
  • Geluidsdichte duo-werkplekken

Leerlingen kunnen altijd terecht bij de individuele en 3-4 personen werkplekken om te studeren. Om gebruik te maken van de geluidsdichte (transparante) werkplekken, kunnen zij om toegang vragen bij de mediatheek. Deze ruimtes kunnen ook gereserveerd worden via Aura Online.

De nieuwe studie-/werkplekken zijn bedoeld om in rust te werken aan school en zijn een verlengstuk van de mediatheek. Dit betekent dat de regels die gelden voor de mediatheek, ook gelden voor deze ruimte.

Met deze nieuwe studie-/werkplekken kunnen leerlingen nog beter hun eigen tijd indelen. Er is genoeg plek om aan school te werken als je wat eerder begint, vroeg uit bent, of een tussenuur hebt. Niet onbelangrijk: alle studie-/werkplekken zijn voorzien van een stopcontact zodat leerlingen hier altijd hun iPad kunnen opladen!