Als corona-proof alternatief op een Open Dag organiseren we een Click & Collect punt met Buitenspeurtocht op het Emmauscollege tijdens Emmausweek! Je bent van 24 tot 28 januari van harte welkom bij ons op school. Je ontvangt een goodiebag en kunt met de Open Dag App een leuke buitenspeurtocht doen. Zo leer je gelijk iets nieuws over onze school! Je kunt elke doordeweekse dag langskomen van 15:00 tot 17:00u. Maar let op: schrijf je wel eerst in via de Open Dag App.

Gelukkig kunnen we n.a.v. de laatste corona maatregelen ook een korte rondleiding in onze school verzorgen op zaterdag 29 januari 2022 voor een beperkte groep leerlingen. Deze mogelijkheid willen we graag bieden aan de groep 8’ers die nog flink twijfelen over hun middelbare schoolkeuze. Wij raden met name deze groep aan om zich in te schrijven op een tijdslot op zaterdag. Inschrijven voor de zaterdag is verplicht en kan met de Open Dag App. Zo kunnen we een veilige rondleiding voor leerlingen, ouders en collega’s organiseren.

Inschrijven voor een tijdslot op zaterdag, en dus voor de rondleiding, valt in het Schoolgesprek ook onder de titel ‘Click & Collect met Buitenspeurtocht’. Onze excuses voor de verwarring.

Bekijk ook:

Vragen over de Open Dag App of het inschrijven? Stuur een mailtje naar mevrouw E. Hendriks (hnd@emmauscollege.nl)!