Oproep voor muziektheater

Ank MinkmanAlgemeen

We gaan dit jaar weer een muziektheaterproductie maken met een liveband, zangers en zangeressen, toneel en dans. We zijn dus op zoek naar TALENT! Kun jij zingen of speel je een instrument, kun je dansen of houd je van acteren? Geef je dan op voor de audities! Check hier het filmpje! oproep-muziektheaterDe repetities o.l.v. regisseur Sander Mekkelholt en de muziekdocenten beginnen voor de acteurs direct na toetsweek 1. Ook de repetities voor de liveband zullen dan van start gaan. De dansgroep begint wat later en zal vanaf januari o.l.v. een dansdocent een aantal choreografieën instuderen. Ook zal er tegen het einde van het traject een repetitieweekend worden georganiseerd waarin alles wordt samengevoegd; de muziek, de dans en het spel.

De toneelrepetities vinden op maandag na het 8e uur van 16:30 tot 18:00 uur plaats. De band repeteert op woensdag na afloop van de lessen.

Geef je op voor de auditie via plu@emmauscollege.nl! Je krijgt dan een mail terug waarin staat wat je moet doen en wanneer je verwacht wordt voor de auditie.