Het diploma

En toen was het zover. Het moment suprême waarvoor al die jaren zo hard is gewerkt. De diploma-uitreiking. Op woensdag 3 juli hebben alle geslaagde leerlingen tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Nieuwe Luxor theater hun diploma in ontvangst genomen. Voor het derde achtereenvolgende jaar vonden daar deze feestelijkheden plaats. Het was een afwisselend programma waarbij er voor alle leerlingen persoonlijke aandacht was, er mooie optredens waren en er afgesloten kon worden met een drankje.
Wij feliciteren alle geslaagden nogmaals met het behalen van hun havo- en vwo-diploma!

Voor meer foto’s vwo klik hier
Voor meer foto’s havo klik hier

Foto’s van de diploma-uitreikingen 2017

Hier zijn ze dan. De foto’s van de diploma-uitreikingen. Wij wensen jullie veel kijkplezier. 

Diploma-uitreiking havo | 

Diploma-uitreiking vwo | Lees meer →

Diploma-uitreiking in het Luxortheater

Op dinsdag 4 juli hebben de geslaagde leerlingen van het Emmauscollege hun schooltijd afgesloten met een feestelijke diploma-uitreiking in het Nieuwe Luxortheater. Met een persoonlijk woord voor elke leerling door de mentor, afgewisseld met zang en dans, en in het bijzijn van ouders, familie en vrienden namen ze afscheid van de school. Lees meer →

Nynke en Merel halen hun 1e prijs op!

 Maandag 12 juni kregen Nynke de Nie en Merel van Bemmel de prijs voor het beste ‘maatschappijwetenschappen profielwerkstuk op het vwo’ uitgereikt op het Binnenhof in Den Haag. De uitreiking was in de imposante Handelingenkamer, de oude bibliotheek waarin alle Kamerstukken van de afgelopen eeuwen liggen gedocumenteerd. 

Lees meer →