Masterclasses TU Eindhoven voor 5 en 6 VWO

Het SchoolvoorbeeldExcellentie

Komend jaar organiseert de TU Eindhoven twee masterclasses voor 5 en 6 VWO. De eerste masterclass, Experience Chemistry!, is gericht op Scheikundige Technologie. De tweede, Life Online, op de opleidingen Technische Bedrijfskunde, Psychology & Technology en Sustainable Innovation.
 


Experience Chemistry

De masterclass Experience Chemistry duurt vijf dagen in eind januari/begin februari. De data en het programma kan je hier vinden en de onderwerpen hier.

Voor deze masterclass moet je je voor 12 december aanmelden via het online formulier. Vooraf moet je je scheikunde docent(e) om goedkeuring vragen en een motivatiebrief van een A4-tje schrijven. In de motivatiebrief beschrijf je de top drie van (technische) studies waar jouw voorkeur op dit moment naar uitgaat, waarom jij vindt dat scheikunde belangrijk is voor de maatschappij, wat je denkt te leren en waarom jij vindt dat ze juist jou moeten uitnodigen voor deze masterclass. Je motivatiebrief stuur je, binnen een dag na aanmelding via het formulier naar cheminfo.st@tue.nl
 
Life Online

Tijdens de masterclass Life Online op 16 april ga je zelf aan de slag met workshops en volg je een college. Via deze website kan je je aanmelden. Je kiest hier voor de activiteit Masterclass Life Online 16 april 2014. Na aanmelding ontvang je een aparte mail om de workshops van jouw voorkeur door te geven. Inschrijven voor deze masterclass is mogelijk tot woensdag 2 april 2014.