Nachten van de Muziek

Het jaarlijkse Nacht van de Muziekspektakel vindt dit jaar plaats op donderdagavond 14 en vrijdagavond 15 februari in de aula van de school. Op beide avonden beginnen de optredens om 19.30 uur en eindigen rond 23.00 uur.
De aula is op deze avonden alleen toegankelijk via de ingang bij de fietsenstalling. Van 19.00 uur tot  20.15 uur is het hek geopend, daarna is er in principe géén entree meer mogelijk. 


De voorverkoop is van maandag 11 februari tot en met vrijdag 15 februari in de grote pauze. Een kaartje kost 4 euro, dat betaald kan worden met gepast geld of met gebruikmaking van het schoolpasje. Op de avond zelf kunnen aan de zaal ook kaartjes worden gekocht, maar dan alleen met gepast geld.

Het bijwonen van een Nacht telt mee als een culturele activiteit voor het vak CKV. Het CKV-bewijs kan aan het einde van de avond worden afgehaald bij een CKV-docent. 
Alleen deelnemers aan de donderdagavond zijn vrijgesteld van huiswerk voor de dag erna. 

Het meenemen van het Emmauspasje blijft verplicht. Het is niet mogelijk om introducés mee te nemen. Introducés van de artiesten  zijn wel welkom. De namen van deze introducés dienen uiterlijk woensdag 13 februari via de ELO aan mevrouw Schlosser (SCR) te worden doorgegeven. De artiesten dienen hun introducé-kaartjes zelf op school tijdens de grote pauzes te kopen. 

Oud-leerlingen zijn tegen betaling ook welkom. Zij dienen ‘s avonds bij het hek één van hun oude schoolpasjes te laten zien.

Tijdens beide avonden wordt via stemmen een publieksprijs aan het beste optreden toegekend. 

Namens de commissie Nacht van de Muziek, 
P. de Gruijter

Herfstvakantie

De herfstvakantie vindt plaats van maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober. Wij wensen u allen een fijne vakantie. Op maandag 23 oktober zien wij graag iedereen terug.  Lees meer →

Coming Out Day

Woensdag 11 oktober is het ‘coming out day 2017 ‘. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn, zich geaccepteerd en (sociaal) veilig voelen. Op school, op straat, op het werk, in de zorg, in de sport, in de eigen sociale kring of waar dan ook.  Lees meer →

Oproep aan ouders en oud-leerlingen

Op donderdag 23 november 2017 organiseert het decanaat weer een beroepen- en studiemarkt voor leerlingen uit de klassen 3, 4, 5 en 6. Heeft u een beroep en/of studie waar u enthousiast over kunt vertellen, meld u dan aan via decanaat@emmauscollege.nl. Wij stellen uw medewerking op hoge prijs.  Lees meer →