Open dag

Ank MinkmanBrugklas

Zaterdag 1 februari a.s. openen wij van 9.30 uur tot 13.00 uur onze deuren om jou en je ouders van harte welkom te heten op onze open dag. Om je een goede indruk van onze school te geven, ontvang je bij binnenkomst van een van de leden van onze schoolleiding een tasje met inhoud en de route voor de rondleiding.

Wat kun je bij ons zoal doen?

  • Wil je weten hoe een komeet ontstaat? Kom dan naar lokaal C10. Om 10.30, 11.30 en 12.30 uur zie je het gebeuren.
  • Om 10.00, 11.00 en 12.00 uur word je muzikaal onthaald in lokaal A31.
  • Elk half uur, te beginnen vanaf 9.45 uur, kun je een open les van het vak drama bijwonen.
  • In lokaal A51 geeft het Emmaus debatteam een doorlopende presentatie.
  • In lokaal A52 vindt om 10.15, 11.15 en om 12.15 uur een presentatie van GO Emmaus plaats. Als je kiest voor de GO Emmaus-klas, bepaal je zelf de route die je aflegt. Je maakt keuzes over het niveau waarop je leert en je bepaalt ook zelf het tempo. Een persoonlijke coach en je docenten helpen je hierbij. In de Binnenhof staat een kraam van GO Emmaus, waar ze je alles kunnen vertellen over de GO Emmaus klas.
  • Bij verschillende vakken kun je ook actief bezig zijn. Zo kun je bij de sectie LO (lichamelijke opvoeding) gebruik maken van de klimwand en kun je proefjes bij de sectie scheikunde doen.

Als je het prettig vindt, kun je je tijdens de open dag laten rondleiden door een van onze leerlingen. In de centrale hal staat een van onze medewerkers klaar om je aan een leerling ‘te koppelen’. Maar alleen met je ouders door onze school lopen kan natuurlijk ook. Jij mag kiezen.

Wij wensen jou en je ouders een fijne rondleiding door onze school.