Oud-leerling publiceert haar eerste dichtbundel

Ank MinkmanAlgemeen

Van Ruby Knipscheer, die haar vwo-diploma in 2014 heeft gehaald, is haar eerste dichtbundel ‘Gedachtenstromen’ verschenen. Hierin staan de meest uiteenlopende gedichten, niet alleen gedichten over liefde en het leven, maar ook gedichten met veel diepgang en een filosofische inslag.

Ruby KnipscheerSchrijven is voor Ruby altijd haar grootste hobby geweest. Naast het schrijven studeert zij filosofie. Haar gedichtenbundel wordt uitgegeven bij boekscout.nl. Een gedicht van haar:

Regendruppels

Zittend op mijn kamer,
kijkend uit mijn raam
zie ik honderden druppels
regen vallend naar beneden.
Niet één te onderscheiden,
allen identiek. Maar het tikken
van elke druppel op mijn raam
klinkt toch een tikkeltje uniek.
En dan kom ik tot het besef
dat ik als een druppel ben;
onopvallend in de massa,
maar met een eigen stem.