Voorlichtingsactiviteiten voor groep 7 en 8

Estelle HendriksAlgemeen

Onze Open Dag in oktober gemist? Geen probleem! In januari organiseren we weer een hoop activiteiten voor groep 7 en 8! Ben je erbij? 

(Aanmelden voor de voorlichtingsactiviteiten is verplicht!)

23, 24, 25 januari – Introductielesjes

Ben jij benieuwd hoe het voelt om leerling van het Emmauscollege te zijn? Bij de Introductielesjes volg je meerdere lessen bij verschillende docenten in wisselende lokalen. Op 23 en 24 januari ontvangen we basisscholen met hun gehele groep 8 (check hier welke scholen dat zijn). Op 25 januari ontvangen we leerlingen op individuele basis. Kom jij ook? Meld je hier aan!

28 januari – Emmaus Break-In (Open Dag)

Een Open Dag, alleen dan net een beetje anders. Los het mysterie op en kom meer te weten over onze school, onze vakken, onze leraren en leerlingen! Ouders zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom in onze school. Je kunt je hier aanmelden voor een tijdslot!

1 februari – Open Avond

Heb jij nog een vraag over het Emmauscollege? Over het leven als brugklasser, het kennismakingskamp of bijvoorbeeld het gymnasium? Stel deze vragen aan onze docenten en leerlingen tijdens de digitale Open Avond op woensdag 1 februari. Je kunt je hier aanmelden!

Tot snel op het Emmauscollege!