Welkom op onze open dag

Ank MinkmanAlgemeen, Brugklas

Zaterdag 31 januari a.s. openen wij van 9.30 tot 13.30 uur onze deuren om jou en je ouders van harte welkom te heten op onze open dag. Om je een goede indruk van onze school te geven, ontvang je bij binnenkomst van een van de leden van onze schoolleiding een tasje, de route voor de rondleiding en informatie waar welke activiteiten plaatsvinden.
Open dagWil je weten hoe een komeet ontstaat? Kom dan naar lokaal C10. Om 10.00, 11.00 en 12.00 uur wordt daar een demonstratie gegeven.
In de aula kun je naar muziek luisteren. Onze eigen leerlingen treden dan op. Zij zullen tijdens de open dag zeer regelmatig te beluisteren zijn.
In de Binnenhof kun je op de foto met als achtergrond Piazza Navona in Rome. Daar is het ook mogelijk om er een leuk fotolijstje bij te maken.
Bij verschillende vakken kun je ook actief bezig zijn. Zo kun je bij de sectie LO (lichamelijke opvoeding) gebruik maken van de klimwand en kun je proefjes bij de sectie scheikunde doen. In B23 worden er minilesjes Duits gegeven. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer activiteiten!

Als je het prettig vindt, kun je je tijdens de open dag laten rondleiden door een van onze leerlingen. In de centrale hal staat een van onze medewerkers klaar om je aan een leerling ‘te koppelen’. Maar alleen met je ouders door onze school lopen mag natuurlijk ook. Jij mag kiezen.

Wij wensen jou en je ouders een fijne rondleiding door onze school.